Levering en/of opbouw

Catering - cateraar - evenement verzorging - verhuur - buffet aan huis - regio Meppel - Zwolle - Steenwijk - Heerenveen

Mocht u onverhoopt een fout tegen komen, laat ons dit dan weten.

Op als onze verhuurproducten ( uitzondering Magirus/tankwagen/) geldt dat deze voor 24 uur gehuurd worden.

Voorbeeld: Uw feest is op zaterdag, waar u een tent voor nodig heeft.

Deze komen. wij zaterdagmorgen plaatsen, tijdstip in overleg met u. Op zondag ochtend komen wij deze weer ophalen. Wenst u langer gebruik te maken van onze goederen dan kunt u meerdere dagen selecteren.

Voor onze tankwagen en Magirus geldt dat u deze huurt voor 2/3 dagen.

Vrijdagmorgen wordt deze geplaatst, de brouwerij komt hem afvullen, zondagavond of maandagmorgen komen wij het weer ophalen.

Op al onze leveringen en dienstverleningen zijn onderstaande agemene voorwaarden van toepassingen. Met het plaatsen van een bestelling/opdracht gaat u hiermee akkoord.

Het is mogelijk om dit product te huren en zelf op te halen. Het is ook mogelijk om dit product te huren en tegen een meerprijs te laten bezorgen. Niet alleen in Zwolle in de verhuur, maar ook in Hattem, Hasselt, Dalfsen, Kampen, Wijhe, Nieuwleusen, Dronten, Giethoorn, Wapenveld, Oldebroek, Ommen, Meppel, Steenwijk, 't Harde, Wezep, Olst, Genemuiden, Zwartewaterland, Heerde, Vaassen, Veessen, Epe, Oene, Balkbrug, Dedemsvaart, Heino, Raalte, Lemelerveld, Vilsteren, Oudleusen, Zwartsluis, Epe, Rouveen, Staphorst, Elburg, Dronten, Den Nul en nog veel meer plaatsen.