All-in BBQ arrangementen

Voor Live Cooking komen we graag bij u op locatie. 

Afhankelijk van het gekozen pakket en het aantal personen komen wij met een grote smoker, een kamado, driepoot of een plancha of een combinatie hiervan. Dit zit allemaal bij de prijs in begrepen. Bij al deze all in BBQ-arrangementen ontzorgen we u volledig! Ook kunnen we voorzien in een passend drankenpakket.

Één ding is zeker, we maken er in ieder geval een spektakel van met open vuur, sfeer en beleving.

Met zeven pakketten zit er vast iets voor u tussen. Uiteraard mag er gewisseld worden tussen de pakketten en kunt u gerechten ruilen of naar eigen wens laten aanpassen. Uw wens is onze uitdaging!

Mocht u op zoek zijn BBQ-paketten, zonder kok en barbecue, neem dan eens een kijkje bij onze perfectly prepped BBQ-pakketten.

In onze keuken zorgen we voor de voorbereidingen, prepreren we kwaliteitsvlees, melangeren wij onze rubs en maken wij onze marinades en ook salades, bijgerechten, en desgewenst desserts.

Voor vegetariërs en andere dieetwensen kunnen wij maatwerk bieden. 

 

Wij verzorgen catering op maat op in Steenwijk, Meppel, Heerenveen, Zwolle en op veel meer plaatsen zoals Zwartsluis, Groningen, Beilen. U krijgt bij ons 1 aanspreekpunt voor al uw wensen. Maatwerk catering. Wij komen bij u langs op locatie.

Om zo een geweldige open dag, bedrijfsfeest, bedrijfsborrel, relatiedag, walking dinner te verzorgen.

Wij verzorgen ook cocktails, trouwfeesten, babyshowers, kerstborrels, kerstdiners en nog veel meer. 

Zoals festivals, dorpsfeesten, verhuur van toiletwagens en aggregaten, koelwagens, mobiele bar, verhuur van glaswerk